Tänä päivänä netti on pullollaan erilaisia ruokablogeja ja mietin, onko itselläni enää mitään lisättävää näihin jo olemassa oleviin. Aloitin blogin jo viime keväänä, kuitenkaan siitä kummoisemmin innostumatta, ehkä ideanpuutteenkin vuoksi. Päätin kuitenkin lähteä kirjoittelemaan tulevan ammattilaisen näkökulmasta ja jos sitä kautta inspiraatio säilyisi ja myös mahdolliset lukijatkin saisivat jotain sivuistani irti. Tarkoituksena on päivitellä lähinnä ruokaan ja kokin koulutukseen liittyviä juttuja ja kuvia. Tähän aloituspostaukseen laitan ensimmäisen koulusyksyn kuvasatoa.
 |
Vadelma-minttu-marjarahka. |
 |
Lihapullat tomaattikastikkeessa ja päällä paaaaljon parmesaania. |
 |
Herkkupizzaa. Laitettiin meidän versioon varmaan 5-6 eri täytettä. Pointsit koululle, ettei ainakaan raaka-aineissa säästellä. |
 |
Ihkaensimmäinen täytekakku. |
 |
Viineistäkin on tullut paljon mielenkiintoisempia, kun ollaan pidetty maisteluja useampaan otteeseen. |
 |
Kalalautanen. |
Kuten näkyy, on saatu ainakin syödä (vähän liiankin) hyvin. Jos nyt vaikka alkavan keittiöharjoittelun myötä ja jouluherkuttelun jälkeen alkaisi vähän keventää syömisiä, saa nähdä meneekö kokkihousut enää jalkaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti